«Como un pulso» novel·la d’Isabel Alonso

L’11 de juny vam estar en Ca Revolta presentant el llibre d‘Isabel Alonso «Como un pulso», la van acompanyar en la taula Ofelia Vila Hernández , sindicalista i representant de la nostra Plataforma, i Feliciano Albaladejo activista social i històric militant antifranquista. Entre el públic moltes companyes i companys de militància, d’anhels compartits. Units amb les vivències que narra la novel·la d’Isabel, que són una mica les de moltes dels que gaudirem d’aquesta extraordinària vesprada.

Ens hem reafirmat en la importància de fer memòria, d’explicar aquell franquisme que varem viure i contra el qual lluitàvem, la necessitat d’omplir el buit de silenci i impunitat que es va construir la pròpia dictadura i que l’ha sobreviscuda, «atado y bien atado».

Memòria, justícia, veritat, per a aconseguir una societat millor

Fotografies de Valerià Martin, El Seco