Exposició col·lectiva Memòria Desenterrada a Ca Revolta

Projecció  del documental Les llavors que van creixent. Fossa 22 dijous que ve 1 de juliol a les 19 hores en Ca Revolta.

Aquesta activitat la realitzem en el marc de l’exposició col·lectiva Memòria Desenterrada que està exposada fins al dia 2. El documental dirigit per Óskar Navarro i Sergi Tarin narra les històries de les víctimes de la Fossa 22 a través dels testimoniatges dels familiars. Una exhumació duta a terme en 2018 i subvencionada per la Diputació de València, en una de les 154 fosses del cementeri de Paterna.

 “Allò que soterren no són ossos / són les llavors que van creixent”.

Comptarem amb la participació dels directors del documental.

L’aforament és limitat pots inscriure’t ací:  https://bit.ly/3gz62gw

El dia 8 de juny inauguraren en Ca Revolta l’exposició Memòria Desenterrada, estarà fins al 2 de juliol. En la inauguració comptaren amb la presència dels fotògrafs Eloy Ariza i Eva Mañez , !gràcies per les vostres paraules i per les imagenes que ens heu mostrat!, Pascual Requena en nom de Ca Revolta i Lucila Aragó per la nostra associació i responsable de la mostra també van intervindre.

Una salutació i agraïment a les companyes i companys que ajuden en cada ocasió a muntar i traslladar l’exposició.
!Construint memòria!