46 aniversari de l’assassinat de Teófilo del Valle a Elda-Petrer i 5 treballadors a Vitòria-Gasteiz

El pròxim 24 de febrer és el 46 aniversari de l’assassinat de Teófilo del Valle a Elda-Petrer per un tret d’un policia armada durant les vagues del calçat, uns dies més tard el 3 de març a Vitòria es repetia la tragèdia, en el transcurs d’un atur general en protesta per les condicions laborals i salarials, la policia va atacar als manifestants que s’havien concentrat a l’església de San Francisco, amb el resultat de 5 treballadors morts a conseqüència dels trets i més d’un centenar de ferits.

Víctimes d’aqueixa massacre de Vitòria s’han personat en la Querella Argentina exigint justícia, com sabeu Martín Villa està imputat per aquests fets, i encara que l’exministre està fent declaracions sobre la seua exoneració de responsabilitat per la Cambra Criminal i Correccional Federal Argentina, la veritat és que continua imputat en la Querella Argentina.

Convoquem el dia 24, a les 18 hores, un debat en el Centre Cultural La Nau (Universitat de València), junt al Fòrum de Debats per a recordar als companys assassinats i conéixer la situació de la imputació d’un dels responsables d’aquells fets.

Qui va donar l’ordre?

Intervindran:

Llum Quiñonero periodista

Manuel de Juan, guionista del documental sobre la mort de Teófilo del Valle

Andoni Txasko, víctima de la massacre de Vitòria-Gasteiz i membre de l’associació Marxoac3 (intervindrà per videoconferència)

Jacinto Lara, advocat de la Querella Argentina

Presentarà Alfons Cervera, escriptor

Et convidem  a que participes i difongues la convocatòria.