València lliure de feixisme

Fa uns dies apareixia, una nefasta noticia, un grup d’ideòlegs neonazis, feixistes, xenòfobs han triat València per a realitzar una cimera el dia 21 de maig, amb la finalitat d’unificar criteris i impulsar encara mes el feixisme i la intolerància cap als que no són iguals a la seua ideologia política, raça, creença, etc., entre ells podem destacar el líder de Forza Nova(Itàlia) condemnat per pertànyer a grup armat, Pedro Valera, “escriptor” i propietari llibreria Europa, condemnat repetides ocasions per difondre idees genocides o la néta de Benito Mussolini, entre altres. No podem oblidar la memòria històrica i el mal que ha fet el feixisme i el nazisme en el País Valencià, en la resta de l’estat i al món, durant la guerra civil del 36,i en la II guerra mundial, l’aviació feixista de Mussolini bombardeja diferents poblacions del País Valencià i a Catalunya. Al País Valencià de 992 dies que va durar la guerra, va patir 637 dies de bombardejos, el nombre de morts oficials només ocasionats pels bombardeigs vam ser 1850 víctimes, d’igual forma Hitler va bombardejar al nord de la Península, totes accions en perfecta sintonia amb Franco.

No és admissible de cap de les maneres, que es puga fer apologia del feixisme en el nostre territori, emparant-se en la falta de contundència i l’incompliment de les lleis i la permisibilitat de les autoritats que haurien de aplicar, és altra de les assignatures pendents en el postfranquisme.

El feixisme s’autoalimenta, es nodreix de les mancances personals i frustracions, sobretot del jovent, que no troba eixides en aquesta societat, sustentada pel Capitalisme, són presses fàcils d’aquests ideòlegs que van a reunir-se , si no l’impedim, en València, ideòlegs fidels vassalls i criminals al servei del Capitalisme, com ja el vam demostrar en la II guerra mundial. Al País Valencià, més recent, assassinats polítics com Miquel Grau, Guillem Agulló, que el resultat van ser la impunitat o condemnes molt febles.

Des d’aquest moviment ciutadà de la ciutat de València, eixim que actue la fiscalia i inicie els tràmits en caràcter d’urgència per a evitar aquesta cimera, ja que és notable i notori que aquestes “persones”, maquinen per a fer créixer l’odi cap al diferent, són racistes, xenòfobs, homòfons.. La seua ideologia de caràcter feixista no té cabuda en una societat que pretén ser “democràtica” , d’igual forma la Delegació de govern també deu impedir aquesta cimera.

Demanen a la Generalitat Valenciana que es pronuncie de forma contundent contra aquesta cimera , tal com la fet l’Ajuntament de Valencià, que utilitze els mitjans que calga per a impedir aquesta.

No podem consentir que ningú propietari de local privat o entitat publica, cedisca les seues instal•lacions per a facilitar l’odi i el feixisme.

Demanem a les nostres institucions Valencianes, promouen qualsevol iniciativa legislativa, tant en les nostres institucions, com en la de l’Estat, per aprovar lleis que actuen ara i en el futur amb contundència contra aquests fets i impedeixen aquesta apologia i fets violents.

Fem una crida des de totes les plataformes antifeixistes, antirepressives, partits polítics, col lectius en general, tota la ciutadania en general, a manifestar-se el dia 21 de maig a les 18,30 hores en el Parterre de la ciutat de València, com a protesta per estos fets intolerables i en la línia que no es torne a repetir.

VALÈNCIA LLIURE DE FEIXISME
Donem suport mes de 50 col lectius.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s