Concentració per una lley de memòria democràtica que acabe amb la impunitat del franquisme. En el 73 aniversari de l’aprovació de la declaració del drets humans

Vam realitzar ahir, 10 de desembre, en la Plaça de la Verge la concentració per a reclamar els drets de les víctimes del franquisme que els governs espanyols ens vénen negant, el dret a la Veritat, la Justícia i la Reparació.
La periodista Elena Tamarit, va conduir l’acte, que va començar amb l’actuació de Pau Alabajos que va interpretar la seua cançó dedicada a les fosses. Va donar lectura al manifest unitari que pots llegir i descarregar mes a baix. Posteriorment la Consellera de Qualitat Democràtica, Transparència i Cooperació, Rosa Pérez Garijo va dedicar unes paraules de reconeixement a la lluita de les víctimes del franquisme, reiterant el seu compromís amb elles. Representants de les organitzacions convocants: Angel González per la Coordinadora Coordinadora d’Associacions per la Memòria Democràtica del País Valencià, Amparo Belmonte per la Plataforma d’Associacions de Familiars del Víctimes del Franquisme dels Fosses Comuns de Paterna i Lucila Aragó per la nostra organització: Acció Ciutadana Contra la Impunitat del Franquisme. Plataforma de Suport a la Querella Argentina del País Valencià, van donar lectura als col·lectius i entitats que es van sumar a l’acte. El grup de dolçcaina Estrella Roja va interpretar la Muixaranga que va servir per a concloure l’acte. Ens emplacem totes les assistents a continuar en la nostra lluita, seguim…

Manifest unitari: